Бъдещето на Бил Беличик в НФЛ вече е твърдо във

...
Бъдещето на Бил Беличик в НФЛ вече е твърдо във
Коментари Харесай

Коефициенти за следващия отбор на Бил Беличик: Коефициентите смятат, че е време за паника

Бъдещето на Бил Беличик в НФЛ към този момент е твърдо във въздуха, защото Атланта Фалкънс реши да се отдръпна от именития треньор и да притегли Рахийм Морис.

Коефициентите в DraftKings Sportsbook в този момент плануват, че Беличик няма да откри нов тим за 2024 година, като в този момент го правят оценка на -2000, с цел да не бъде треньор през идващия сезон (подразбира се 95,24 процента).

Тази цена съставлява растеж в залозите за това, че Беличик ще изчезне през идния сезон, който се отвори още веднъж при -1600 след оповестяването, че Морис ще бъде треньор на Соколите.

Изглежда, че фронт офисът на Falcons завоюва от решението да стоят надалеч от основния треньор на шесткратния първенец на Super Bowl, защото подкастърът Бил Симънс загатна, че притежателят Артър Бланк желае Беличик, само че други членове на този изпълнителен екип ръководят транспортен съд на друго място.

И в този момент именитият треньор, на 71 години, се впуска в рискова игра на несигурност със единствено две свободни работни места.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР