Бъдещето на Берое ще бъде решено на 9 януари, неделя.

...
Бъдещето на Берое ще бъде решено на 9 януари, неделя.
Коментари Харесай

Бъдещето на Берое ще е ясно до края на седмицата

Бъдещето на Берое ще бъде решено на 9 януари, неделя. Тогава изтича срокът, който притежателят на клуба Топлоелектрическа централа " Марица Изток 2 " сложи за претенденти, които желаят да придобият акциите, написа " Тема Спорт ". Досега са постъпили две предложения, които ще бъдат прегледани точно на 9 януари. От клуба към този момент потвърдиха за интерес и диалози с бъдещи вложители.

На тях е участвал и кметът на града Живко Тодоров, който се е заел да помогне в сложната обстановка. До нея се стигна, откакто в края на предходната година от държавната компания оповестиха, че приключват финансирането и към този момент няма да вадят по към 5 милиона лв. на година за издръжката на клуба. Очаква се напролет Берое да приключи акцията, откакто си обезпечи 2 милиона лв. благодарение на локалния бизнес.
 Светлина в тунела за Берое
Светлина в тунела за Берое

Към сегашния миг клубът ще понижи фрапантно бюджета

Така ще бъде избегнат най-лошия вид играчите да разтрогнат. Беройци получиха и живителни 300 000 евро от прехвърлянето на бранителя Умар Сако в австрийския ЛАСК Линц. Тимът стартира подготовка на 10 януари, като ще има и лагер в Турция, който към този момент е заплатен. Не е ясно кой ще води Берое. Бъдещето на сегашния ментор Петър Колев е неразбираемо, а за позицията е спряган Александър Томаш.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР