Бъдещето на българо-руските проекти е по-важно. Това заяви лидерът на

...
Бъдещето на българо-руските проекти е по-важно. Това заяви лидерът на
Коментари Харесай

Лидерът на Русофили: Бъдещето на българо-руските проекти е по-важно

Бъдещето на българо-руските планове е по-важно. Това съобщи водачът на Национално придвижване "Русофили " Николай Малинов от трибуната на 16 събор на приятелите на Русия край Копринка.

Така той изясни отхвърли си да поддържа предложенията за ново партийно строителство и пренасяне на събора в София, които бяха направени през днешния ден от негови съратници, съобщи Българска телеграфна агенция.

Малинов дефинира предложенията като провокация на врагове, на хора, които не обичат България. В словото си Малинов акцентира, че плановете "Турски поток " и "АЕЦ Белене " са резултат от няколкогодишни старания, които не би трябвало да бъдат анулирани.

Заедно с Николай Малинов на трибуната бяха зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов, депутати от Българска социалистическа партия и ГЕРБ.

По-рано беше сложено началото на подписка в поддръжка на ръководителя на Национално придвижване "Русофили " Николай Малинов, който е на независимост против гаранция от 50 000 лв., тъй като тази седмица беше упрекнат в шпионаж.

Участниците издигнаха плакати: "Русия не е опасност за България, Русия е нашият избавител, другар и брат " и поддържаха акцията "Аз съм русофил, арестувайте ме! ".

Близо 15 000 хиляди русофили от цялата страна се събраха и този път на събора. 16-то му издание минава при засилени ограничения за сигурност поради опасения от провокации. Мотото тази година е "Европа е по-силна с Русия ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР