Бъдещето на автомобилната индустрия е зелено, а една компания от

...
Бъдещето на автомобилната индустрия е зелено, а една компания от
Коментари Харесай

Полска компания пуска мини градски електромобил през 2021-а

Бъдещето на автомобилната промишленост е зелено, а една компания от Източна Европа желае са да се възползва от трансформацията на пазара. Полският старт-ъп Triggo ще търси партньорство с някоя от огромните интернационалните компании в бранша, с цел да разпространява първата си мини електрическа градска кола.

Компанията е създала своето двуместно возило още през 2015 година в отговор на измененията в търсенето на потребителите, живеещи в огромните градове в Европа, Азия и Америка.

По думите на основният изпълнителен шеф на започващата компания Рафал Будейл първите бройки от градския автомобил могат да бъдат пуснати на пазара през 2021 година. В момента от старт-ъпа водят дейни договаряния с разнообразни компании от промишлеността, в това число с външни сдружения, които да създават модела.
 Снимка 487412
Източник:

" Ние приключихме работата си по предварителната подготовка на производството на Triggo и сме подготвени да стартираме серийно произвеждане до 2021 година ", показва той.

Автомобилът, създаден от напълно полски екип, ще има функционално шаси, което ще разрешава на водачите да го карат на два режима - до 90 километра в час или със скорост до 25 километра в час, когато е в по-компактната си форма, която им разрешава да го паркират като скутер.

Мини колата се зарежда от акумулатори, които са сменяеми, и разрешават при по-дълъг път да не се употребяват зарядни станции.
 Снимка 487411
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР