Бъдещето крие много предизвикателства и най-голямото сред тях е компанията

...
Бъдещето крие много предизвикателства и най-голямото сред тях е компанията
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на United Group: Бъдещето е в персонализирането на телевизионните платформи

Бъдещето крие доста провокации и най-голямото измежду тях е компанията да бъде подготвена да се приспособява към новите генерации, разяснява Виктория Боклаг

Бъдещето е в персонализирането на телевизионните платформите , които United Group въведе за своите потребители по време на пандемията от ковид. Това съобщи във вторник основният изпълнителен шеф на  компанията Виктория Боклаг. 

В рамките на виртуалната конференция @Nextv Series Europe & CEE Боклаг показа, че United Group е очевидец на промени в начина, по който потребителите гледат  медийното наличие . „ Пейзажът се трансформира. Наблюдаваме борба за аудитории на всички платформи ”, добави тя. 

Според нея United Group е изправена пред няколко алтернативи. „ Смятаме, че съществуващите сега платформи не са достатъчно привлекателни за новото потомство ”, заяви Боклаг. Тя добави, че компанията е създала свои лични нови платформи като EON, да вземем за пример. С стартирането ѝ в България и Гърция тя вече е налична за 40 милиона души. United Group инвестира съществено и в локално наличие, с цел да сътвори синергия сред осемте пазара, на които присъства. Причината - те се различават по отношение на продукцията, акцентира Боклаг. 

Говорейки за новото наличие , тя отбеляза, че с изненада е открила какъв брой доста хора са гледали акцентите от UEFA EURO 2020. „ Въведохме състезателен режим с изкуствен интелект, с цел да вадим акценти от всеки мач. Това е една от функционалностите на платформата EON. Невероятно е какъв брой доста хора я използваха и гледаха тези акценти ”, сподели тя. Главният изпълнителен директор на United Group подчерта, че компанията е въвела и маратони, позволяващи на потребителите на EON да гледат цели сериали, които се радват на огромна известност. 

Боклаг разкри, че бъдещето крие доста провокации, като най-голямото измежду тях е компанията да бъде готова да се приспособява към новите поколения. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР