Бъдещата съпруга на милионерския наследник Християн Гущеров – Светлана Василева,

Бъдещата съпруга на милионерския наследник Християн Гущеров – Светлана Василева, ...

Светлана Василева преспала с цял футболен отбор.


Бъдещата съпруга на милионерския наследник Християн Гущеров – Светлана Василева, може да се похвали с богата колекция футболисти и други мъже, които са минали през леглото й през годините, пише "България днес".

Мис Плеймейт 2009, която е на път да стане г-жа Гущерова след по-малко от 3 месеца, винаги е била изключително откровена за личния си живот пред медиите.

В последното си интервю русокосата сексбомба освен с диамантен пръстен за 100 бона се похвали и с новината, че с годеника й Християн усилено работят за бебе, тъй като вярват, че един в друг са открили истинската любов.

В нейно интервю от 2010 г. Светлето, както я наричат приятелите й, също толкова откровено разказва и за сексуалните си преживявания с родни известни футболисти. Бъдещата г-жа Гущерова излива душата си пред микрофона на Мария Календерска, а видеоклипът последната седмица придоби отново актуалност.

От интимния разговор между двете дами става ясно, че любовният живот на Василева е бил изпълнен със сексуални преживявания с редица футболисти.

"Най-много харесвам Ивелин Попов. Излизаме, виждаме се. Невероятен е! Трябва да отбележа обаче, че за мен футболистите стават само за секс, нищо че са ми слабост. Сериозна връзка с футболист не бих имала в никакъв случай. Преди харесвах и Дарко Тасевски, но след като го опознах, не мога да кажа същото. Всички вече знаят, че съм спала с него, за никого не е тайна, но не го харесвам като човек", споделя Светлана през 2010-а и уточнява, че по това време е сгодена за 32-годишен мъж, но нещата по-скоро отивали към раздяла, а не към сватба.

Василева говори още и за отношенията си с нападателя Мартин Камбуров, както и не отрича хвалбите на Благой Георгиев и Валери Божинов, че те също са имали шанса да се радват на любовните й ласки.

Същинската слава на Светлана нашумява по-скоро с името на друг популярен левскар - Георги Иванов - Гонзо, заради когото за години напред й се лепва прякорът Гонзовица.

"Имала съм връзка с Гонзо. Той е много добър човек, но сме малко различни като характери. Аз съм по-емоционална, а той по-уравновесен. Затова нещата не се получиха", признава откровено блондинката.

"Обичам да говоря за секс", заявява Светлана, когато признава и за отношенията си с Киро Скалата.

"Връзка сериозна не сме имали, само секс!", отсича палавата изкусителка и подчертава, че именно Киро е първият човек, който й е дал кураж да се снима гола.

През 2016-а Василева отново се похвали с годеж, но през 2017 г. по време на участието си във "ВИП Брадър", Светлана призна пред цяла България, че до сватба не се е стигнало, тъй като спонтанен аборт довел до раздялата с тогавашния й годеник.

Простата математическа сметка показва, че за Светлана годежът й с Гущеров е третият в живота й, а за него това ще е втора сватба, след един неуспешен брак с фолкпевицата Мария.

Дано този път и на двамата нещата се поличат!

Източник: novini.bg