Бъдещата коалиция ще бъде принудителна от гледна точка на това,

...
Бъдещата коалиция ще бъде принудителна от гледна точка на това,
Коментари Харесай

Емануил Йорданов: Искрено съжалявам, че Бойко Рашков не беше избран за главен прокурор


Бъдещата коалиция ще бъде насилствена от позиция на това, че предпоследните избори демонстрираха какво може да се случи с партии, които не оправдаят доверието на гласоподавателите си. Доброволна също - поради това, че всяка партия се основава с една единствена цел - да взе участие във властта, тъй като, в случай че нямаме присъединяване във властта, няма по какъв начин да осъществяваме концепциите си.

Това съобщи някогашният министър на вътрешните работи Емануил Йорданов в ефира на " Денят ON AIR ".

Йорданов посочи, че нещата опират до политическа просвета и обичаи, които ние нямаме. " Коалиционната просвета най-трудно се възпитава. При нас е извънредно комплицирано ", добави той пред Bulgaria ON AIR.

Когато се приказва за политика, би могъл да се откри общ език въз основата на доброжелателността на новите звезди в българската политика, счита Йорданов.



" Практиката демонстрира, че при всеки идващ избор доста хора, които не са се класирали при предходни раздавания на картите, се насочват към новата мощна партия на деня ", сподели още той.

Йорданов разиска и дейностите на служебния вътрешен министър Бойко Рашков.

" Рашков е човек, чийто професионален път е минал напълно в областта на правоприлагането. Той е бил дълги години следовател. Искрено скърбя, че не беше определен за основен прокурор, нещата тогава щяха да бъдат напълно разнообразни ", посочи той.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР