Бъдеща коалиция между ЕКР и ЕНП, ситуацията с мигрантите в

...
Бъдеща коалиция между ЕКР и ЕНП, ситуацията с мигрантите в
Коментари Харесай

Лидерите на консерваторите Бареков, Захрадил и Милсъм проведоха ключови разговори с Борисов в Министерси съвет

Бъдеща коалиция сред ЕКР и ЕНП, обстановката с мигрантите в Европа и вложенията в България разискаха тази заран с премиера Бойко Борисов, евродепутатът Николай Бареков, президентът на АКРЕ Ян Захрадил и изпълнителният шеф на групировката Ричард Милсъм. Вероятен излаз - Англия напуща без договорка, Борисов подхваща крути ограничения във връзка последните апартаментни кавги в страната, Ян Захрадил твърдо ще работи и за ползите на България в идващия си европейски мандат, разгласи евродепутатът минути след срещата в Министерски съвет.

Ако в този момент консерваторите се обединим, ще реализираме доста по-добър резултат, това е мнението и на Бойко Борисов, разгласи евродепутатът Николай Бареков по телевизия Евроком след срещата.

Той направи и съответна прогноза за изборния резултат. По думите му в случай че “Презареди България” се яви дружно с АТАКА ще реализира резултат за един евродепутатски мандат, само че в случай че към тях се причисли и Вътрешна македонска революционна организация - то изцяло допустимо е да бъдат вкарани двама представители в Екологичен потенциал. Бареков също по този начин е безапелационен, че самостоятелното явяване на обединенията ще докара до пагубни резултати, надалеч от предстоящите. Ян Захрадил, който също беше посетител на предаването, поддържа думите на Бареков и разгласи, че обединени патриотичните консервативни партии ще реализиран доста повече.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР