Бъдещ фармацевт и изкуствоведка станаха принц и принцеса за Фашинга

...
Бъдещ фармацевт и изкуствоведка станаха принц и принцеса за Фашинга
Коментари Харесай

Бъдещ фармацевт и изкуствоведка станаха принц и принцеса...

Бъдещ фармацевт и изкуствоведка станаха принц и принцеса за Фашинга на Езиковата гимназия “Асен Златаров " в Хасково.

Христо Тилев и Наталия Виделова от 11 Б клас с проучване на немски и британски език са новите принц и принцеса на хасковската Езикова гимназия.

Тилев изясни, че фантазията му е да стане фармацевт и към този момент се е прицелил в университети в Европа и у нас, които дават положително обучение в областта на медицината. Коронованата хубавица Наталия пък изясни, че бъдещите и проекти са да учи история на изкуството в чужбина.

Двойката събра повече гласове в конкуренция с Георги Илчев и Виктория Ламбрева от 11 А. По традиция принцът и принцесата за фашинга се излъчват от немските паралелки. Днес беше разгласен резултатът от гласуването. Короните пък бяха връчени от досегашните принц и принцеса – Никола Апостолов и Теодора Иванова. Всички бяха поздравени от шефа на елитното учебно заведение Деян Янев.

Темата на новия фашинг, който по традиция ще се организира при започване на февруари, ще е “Маските падат ”. Групата която ще свири във физкултурния салон на гимназията ще е BNR (Bandata Na Ruba).

Гимназистите оповестиха, че средствата от билети за фашинга ще бъдат дарени за лекуването на дребния Борил.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР