„Бадер България Мениджмънт“ ЕООД представи намеренията си за изпълнението на

...
„Бадер България Мениджмънт“ ЕООД представи намеренията си за изпълнението на
Коментари Харесай

Германска компания обмисля да изгради завод в Русе

„ Бадер България Мениджмънт “ ЕООД показа желанията си за осъществяването на капиталов план, целящ произвеждане на тапицерии за автомобилната промишленост . Това се случи на среща на регионалния шеф на област Русе Галин Григоров с изпълнителния шеф на компанията Сава Чорбаджиев.
Немският вложител възнамерява да стартира произвеждане най-късно през второто шестмесечие на 2019 година, а се чака да се обезпечи трудова претовареност на нови 140 души. В началото ще бъдат наети и подготвени към 80 индивида , като проекта на компанията е до края на годината те да станат общо 500 души. През идната 2020 година се чака личният състав да доближи 700 души, а след 3 до 4 години да се открие и втори цех край Русе за действия, свързани с разкрояването на материалите.
Галин Григоров се надява, че всичко това ще стане факт и ще се отрази позитивно на локалната стопанска система. Той се ангажира да обезпечи административна поддръжка.
Германската компания „ Бадер “ (BADER GmbH & Co. KG) е в челната тройка на компаниите за авто интериор. Инвеститорът има фабрики и в страни като Германия, Полша и Китай. Негови клиенти са знакови автомобилни производители като BMW, Mercedes и Audi.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР