Back at it and determined to bounce back. Our second

...
Back at it and determined to bounce back. Our second
Коментари Харесай

Изненадващи нови претенденти за титлата в LEC след седмица №2! Обзор на европейското по League of Legends след петия кръг


Back at it and determined to bounce back. Our second LEC matchup of the week is here.

Live now vs BDS, hunting a:
— FNATIC (@FNATIC)
Приятната изненада за британците от Excel продължава, откакто предишния сезон те загатнаха с положителни резултати и си дадоха обещание още по-силно лято, геймърите потвърдиха, че си съблюдават обещанията. Тимът сега е първи във краткотрайното класиране, като дели върха с последния първенец - G2. Двата клуба имат по една загуба, надлежно от G2 и BDS. Ако съставите запазят инерцията, която са подхванали е ясно, че евентуално това ще са едни от представителите на Worlds от страна на Стария континент. Интересно е, че тима на " самураите " има 3 извоювани MVP от своя мид лейнър Расмус " caPs " Винтер, а успехите на играчите са 4. От друга страна английската организация е разделила своите позиции прекомерно добре, изненадвайки противниците си отвред. Успехите очевидно идват и от напрегнатия подготвителен лагер на Excel, където състезателите са имали непрекъснати " сборки " против отбори като T1 и RNG. В сходна обстановка бе и G2, които срещнаха същите грандове в Бусан, Корея по време на Mid-Season Invitational.

Give us your 90% / 50% / 10% about

We go first:

90% - XL makes worlds
50% - XL wins summer split
10% - XL doesn't make playoffs
— EXCEL (@EXCEL)
Един различен тим, който стартира отлично е Astralis. " Червените " имаха единствено 3 победи през пролетта, а след кръг №5 те имат същия брой сполучливи дуели, само че загубите им са със 16 по-малко. Коренната смяна в редиците очевидно е сработила, тъй като към този момент няма и диря от оня несъвършен отбор, който изглеждаше много неустойчив на моменти.

Not getting the 2-0 this time. GG WP!

Time to reset and focus on next week now. |
— Astralis League of Legends (@AstralisLoL)
Бившата запаса на Fnatic Ясин " Nisqy " Динчер подсети още един път за себе си, този път в състава на MAD Lions. Мадричани имаха доста мощна 2021г., само че пролетния сплит бе изключително несполучлив за " лъвовете ". През сегашния сезон обаче освеженият състав се оправя отлично, като огромен принос за това има и другият жанр на игра, употребен от турския мид лейнър. Испанците са на трета позиция дружно с Astralis, Fnatic и Rogue - тим, който макар нелошото си класиране, демонстрира много по-лоша форма от предишния сплит.

Today we open the saturday!

See you in about 3 hours in our game vs
— MAD Lions English
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР