Бабиш отказал да изпраща документи на БорисовЧешкият премиер Андрей Бабиш

...
Бабиш отказал да изпраща документи на БорисовЧешкият премиер Андрей Бабиш
Коментари Харесай

Бабиш отказал да изпраща документи на Борисов, твърди чешка медия

Бабиш отказал да изпраща документи на Борисов Чешкият министър председател Андрей Бабиш е отказал да изпраща документи на премиера Бойко Борисов по отношение на продажбата на ЧЕЗ. Това написа в изданието " Лидови вести ", което е благосъстоятелност на Бабиш. Вчера Борисов съобщи, че е получил от чешкия си сътрудник информация. Междувременно от Българска социалистическа партия желаеха анкетна комисия да проверява случая.
 
Борисов не е получавал документи от Бабиш, твърди чешката медия, само че е провел диалог с него. Вчера: " Като разгледах изпратеното от премиера на Чехия, виждам руско-грузински офшорки, съветски банки, български и то от тези, които и преди по някаква причина са имали проблеми ". След което информацията беше засекретена и импортирана в деловодството на Народното събрание.
 
Днес от Българска социалистическа партия оповестиха, че са я видели, а Жельо Бойчев дефинира като „ насмешка ” държанието на Борисов. " Беше ни възложен хвърчащ лист без автограф и щемпел, с информация, която няма съображение да бъде класифицирана. Настояваме това да бъде предоставено и разкрито ".
 
Междувременно по тематиката отношение взе и вицепремиерът. Според него е обикновено да има договорка в изискванията на пазарна стопанска система. И въпреки всичко съгласно него " една добре работеща система не би трябвало да отива в ръцете на хора, които нямат хабер, никаква визия от ръководство, вложения и прочие ". Вицепремиерът пита още " по какъв начин ще реши Гинка дали би трябвало да бъде сменен трафопост в еди-кой си квартал, когато тя не знае какво е трафопост ".
 
Утре следва съвещание на Комисията по енергетика взаимно с Комисията за надзор над службите за сигурност , на което ще бъдат изнесени данни от способените органи за договорката за ЧЕЗ.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР