„БАБХ са инструмент за изпълнение на правителствени решения. За чумата

...
„БАБХ са инструмент за изпълнение на правителствени решения. За чумата
Коментари Харесай

Борисов взима на ръчно управление кампании, но кризи - никога

„ БАБХ са инструмент за осъществяване на държавни решения. За чумата отговорност носи Министерски съвет и премиера. Кой проспа година и половина и даде пари за бутафорната ограда - държавното управление и Порожанов. Кой реши да се провиснал триста лв. за разчистване на дворовете и нито лев за заплащане по пазарни цени - правителството”. Така водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова отговори на журналистически въпрос за дейностите на Българската организация по сигурност на храните. Тя е в Шумен, където се организира общинска конференция на партията за издигане на кандидатури за кмет и съветници в регионалния град.

По думите на Нинова унищоженият роден бранш ще бъде обезщетен с импорт и цените се усилват. „ Политиката в бранш отглеждане на животни, комерсиалната политика, салдото, внос-износ - това са все въпроси на държавната политика. Къде се скриха по тези въпроси министри и министър председател? Много е елементарно да обикаляш страната с държавен запас и да раздаваш парите, събрани от хората. И да се хвалиш, че взимаш акция на ръчно ръководство. Да сте видели да са взели рецесия на ръчно ръководство? Да сте видели в последно време премиера на горящо бунище или на падналия мост във Варна, или в някоя плантация, където избиват животни? При рецесия се покриват, до момента в който се размине и изключват микрофоните на публицистите, с цел да няма неуместни въпроси ", сподели още водачът на Българска социалистическа партия.

Тя напомни, че през това време от социалистическата партия не са стояли безучастни. „ Предложихме пет съответни ограничения за превъзмогване на рецесията с животните и в помощ на стопанската система и на хората. Всичко отхвърлиха”, акцентира Нинова.

По думите й назад на всички внушения и интриги, че шуменската организация на Българска социалистическа партия е разцепена и че се чака скандална конференция, всичко се е случило умерено, рационално и отговорно пред това, което следва. В продължение на три часа шуменските социалисти са обсъждали платформа и ограничения за възстановяване на качеството на въздуха, инфраструктурата, учебните заведения и опазването на здравето, обществените услуги в града. Корнелия Нинова разгласи, че с огромно болшинство конференцията е одобрила кандидатурата на Венцислав Венков за претендент за кмет. Той ще бъде подсилен и от други партии и цивилен сдружения, които желаят смяна в ръководството на Общината.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР