Бабата по майчина линия на малката Дария, която на 6-и

...
Бабата по майчина линия на малката Дария, която на 6-и
Коментари Харесай

Бабата на паднало от прозорец момиченце го поема, ако родителите отидат на съд

Бабата по майчина линия на дребната Дария, която на 6-и септември вечерта падна от втория етаж, ще я поеме, в случай че родителите бъдат упрекнати и изправени на подсъдимата пейка. Това заяви шефът на Дирекция „ Социално подпомагане” в Пловдив Надя Танева, представена от Монитор.

Тя посочи, че среща с бабата и със сестрата на майката на детето е била извършена в дирекцията на 12 септември. И двете дами са изразили подготвеност при нужда да поставят грижи за детето. Дария на 1 година и 3 м. оцеля като по знамение, откакто се качила върху перваза на отворен прозорец и паднала на паважа пред кооперацията. Окървавеното ѝ тяло било намерено от комшия, който се обадил на 112. Момиченцето било откарано в болница с тежка черепно-мозъчна контузия и било настанено в натоварен бранш. Почти седмица по-късно положението ѝ е към този момент устойчиво, оповестиха лекуващите я лекари.

На 12 септември Дария би трябвало да мине проучване със скенер и консултация с невролог, като по-късно ще се реши дали положението ѝ разрешава пренасяне от интензивния бранш на здравното заведение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР