Бабата на Азис обучава дъщерите си за врачки. Причината за

...
Бабата на Азис обучава дъщерите си за врачки. Причината за
Коментари Харесай

Бабата на Азис обучава дъщерите си за врачки, не смогвала с опашките

Бабата на Азис образова дъщерите си за врачки. Причината за това нейно решение била, че тя към този момент изнемогва от дългите опашки пред дома й. Азис направи реклама на баба Станка в обществените мрежи, хвалейки дарбите на нея и на дъщерите й.

" Това са моите три магьосници. Моите Орисници. Помня като че ли беше през вчерашния ден по какъв начин палеха печката на двора и чакаха луната да се покаже, с цел да могат да приказват и шептят на техния, загадъчен език. Да опяват и назовават водата в която гасяха странни предмети. Така те помагаха на ужасно доста народ. Извиваха се опашки от чакащи хора. Трудно си проправях път, до момента в който стигна до входната врата. Имаше хора със здравословни проблеми, с любовни страдания и всевъзможни несгоди. Всички се връщаха с цел да им благодарят и носеха кутии с шоколадови бонбони “, написа артистът.

Трите дами гледат в Костинброд, а осведомени споделят, че пред къщата им постоянно има по към 25-30 индивида. На страницата на баба Станка е оставен адресът й, а под фотосите има мнения на хора, които към този момент са били при нея и са удовлетворени от резултата. Из форумите в интернет се срещат и мнения за дарбите на дъщерите й, а отзивите са главно положителни, написа " Телеграф “.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР