Бабаит се развилня посред бял ден в жк. „Лазур” в

...
Бабаит се развилня посред бял ден в жк. „Лазур” в
Коментари Харесай

Нов екшън в Бургас! Бабаит вилня в магазин, потроши стоката и скочи на управителя

Бабаит се развилня измежду бял ден в жк. „ Лазур” в Бургас, съобщи " Флагман ". Младежът бил доста нападателен, а съгласно шефа на магазина за колела, намиращ се на ул. „ Константин Величков”, бил в несъответстващо положение и даже може би дрогиран. По непотвърдена информация младежът бил престъпно проявен.

През вчерашния ден бургазлията бил в букмейкърския пункт, намиращ се на същата улица в комплекса. Малко по-късно обаче отишъл в прилежащия магазин за колела. С изострен звук изискал от шефа да наеме велосипед, само че индивидът му обяснил, че за тази цел е нужно да даде трудов контракт, тъй като условията били такива.

Когато чул тези думи, бургазлията се ядосал и почнал на висок звук да крещи из помещението, че имал задоволително пари, с цел да си купи всички колела в магазина, твърди притежателят.


Велосипедът е със съществени материални вреди

„ Започна да наскърбява и да вика. Приближи се до мен, като наруши персоналното ми пространство и стартира да ме псува. След това сърдит излезе пред магазина и издърпа едно от колелата на стойката, влачи го през цялата улица дружно с нея, тъй като беше заключено. Велосипедът безусловно е помлян. Целият е начупен и надран”, изясни шефът на магазина.

Екшънът обаче не спрял до такава степен. Агресивният бургазлия се върнал пред входната врата и извадил рекламното платно. Направил го на безформеност и даже с едната част от металния кол протегнал ръка към шефа, който в това време се опитвал да го озапти.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР