Баба Йорданка не искала и да чуе за сервитьорката и

...
Баба Йорданка не искала и да чуе за сервитьорката и
Коментари Харесай

Бедите Не Свършват За Веско Маринов. След Загубата На Баща Му И Тончо Русев Вкараха Майка Му В Болница

Баба Йорданка не желала и да чуе за сервитьорката и била изрично срещу да й става снаха. Родителката на артиста, която назова обществено любовницата му уруспия не можела да се начуди по какъв начин една жена може да зареже семейство и деца и да хукне след някой мъж. Месеци след случката се спомина и бащата на артиста от стрес и диабет.

Болната му майка и загубата на татко не попречи на Маринов да се вихри като плейбой. Въпреки, че съобщи в изявление пред телевизия Планета, че е уединен и няма половинка до себе си осведомени разкриват, че до като родителката му си лекувала кръвното в болничното заведение той се скъсал да купонясва с Веселина Пеева. Говори се, че двамата били видени дружно през уикенда в петзвездния първокласен комплекс Пирин голф клуб.

После били видяни да употребяват връзката си в къща край старопрестолния град. Любовниците отделили време да отидат и на празненство в Пловдив, водещ, на което бил самият Митко Рачков.

Динамичният им любовен живот ескалирал по времето до момента в който баба Йорданка била на легло в болничното заведение.

Близки до артиста настояват, че на моменти когато Веско Маринов изпаднел в прочувствено признание признавал, че се усеща отговорен за разрушеното семейство на въпросната Веселина. И, че поради нея са се разболели старите му родители. Именно за това криел, че са дружно и не признавал за връзката си, предават от hotarena.net.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР