Баба Веска Узунова от русенското село Черешово получи поздравления лично

...
Баба Веска Узунова от русенското село Черешово получи поздравления лично
Коментари Харесай

Новак Джокович поздрави баба Веска от русенското село Черешово за рождения ѝ ден

Баба Веска Узунова от русенското село Черешово получи поздравления персонално от Новак Джокович за 81-вия си рожден ден

Невероятната изненада провежда нейната внучка Боряна Узунова, един от най-успешните бизнесмени на България до 30 години и създател на компания, отдадена на елиминирането на отпечатъка от стилната промишленост, съобщи.

Баба ѝ проследила всички мачове на Australian Open, където международният №1 в тениса подвигна рекордната си 10-а купа и общо 22-а за Големия шлем, с което се изравни на върха във безконечната класация с Рафаел Надал. След шампионата старата жена признала на Боряна, че огромната ѝ фантазия е да гледа сърбина на край от Големия шлем и то от неговата ложа дружно с цялото му семейство, да вика най-силно и да прегърне майка му Дияна.

Внучката разгласява в Инстаграм думите на своята баба и нейната последователка Галина Михайлова (Мис България Свят 2016) съумя да я свърже с чичото на Ноле – Горан, който е огромен другар на България и даже бе шеф на Sofia Open 2019. Каква бе изненадата на баба Веска, когато на 7 февруари получи по телефона по едно и също време честитки за празника от Боряна и от самия Ноле. Той за следващ път показва топлото отношение към феновете си, изпращайки особено записан привет.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР