Баба от Карлово излъга, че жената на покойния ѝ син

...
Баба от Карлово излъга, че жената на покойния ѝ син
Коментари Харесай

Баба погреба живата си снаха, за да намали глоба на мъжа си

Баба от Карлово излъга, че дамата на починалия ѝ наследник е мъртва, с цел да отърве санкция на фамилията си. Тя е наказана на шест месеца затвор за лъжесвидетелстване пред съда, като наказването е отсрочено с 3-годишен изпитателен период.

Казусът, поради който бабата погребала живата си снаха, датира от 2017, а директната причина е, че мъжът ѝ карал фамилното " Ауди " откакто е изпил няколко чашки. Спрели ги през нощта в Карлово, а дрегерът отчел 0,96 промила алкохол в кръвта на лидера. Веднага бил формиран акт, а на негова база мъжът бил санкциониран по Закона за придвижване по пътищата с 1000 лв. и 1 година без брошура.

Бабата и дядото обаче не оставили по този начин проблема и обжалвали наказателното разпореждане в съда. Семейството се грижи за внучето си, чийто татко и техен наследник е умрял преди няколко години. Именно това употребявали за задачите на омилостивяване на съда. Пред магистратите под клетва бабата споделила: "... Снахата и тя умря, на 25 години … “, „ … снахата и тя си отпътува млада, на 25 години… “. Така желала да изтъкне, че са самичък сами и че детето, което по време на разпита чакало в коридора, няма нужната финансова и попечителска поддръжка. За тези цели те поискали от съда наказването да бъде понижено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР