Баба Надежда Димитрова от санданското село Хърсово има едно задължение

...
Баба Надежда Димитрова от санданското село Хърсово има едно задължение
Коментари Харесай

Котката на баба Дешка ококори цяло село с нестандартните си навици СНИМКА

Баба Надежда Димитрова от санданското село Хърсово има едно обвързване по-малко при развъждане на породистата си домашна котка.

Домашната фаворитка Вики единствено чака стопанката й да пусне със слаба бликам кранчето на студената вода и незабавно се качва на мивката, с цел да пие. Това се случва всеки ден по няколко пъти, откогато е в дома на баба Дешка, написа struma.bg.



Никой не я е учил на това, само че още от малко коте Вики сама се качва на мивката, застава под чучура и чака там, с цел да й пуснат вода от кранчето.

Любимката на баба Дешка учудва и с невероятната си обвързаност към четиримесечното ловджийско куче на сина на стопанката.

Двамата палавници от дребни са непрестанно дружно, спят сгушени, играят си и се хранят от една чиния. Не са като куче и котка, а си играят като деца.

Още от времето, когато е била млада младоженка, баба Дешка отглежда домашни любимци, само че до момента не й се е случвало да попадне на такова интелигентно и закачливо коте. Донесла го снаха й, на която й е било харизано от нейна другарка.

Баба Дешка и нейните приятелки разясняват на смешка, че скоро Вики би трябвало да се научи и сама да си пуска водата, само че би трябвало да се смени крачето.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР