Баба ми е получила микроинсулт. Това се е случило, докато

...
Баба ми е получила микроинсулт. Това се е случило, докато
Коментари Харесай

Кулагин след излизането си: Баба ми получи инсулт, докато гледа Брадъра!

Баба ми е получила микроинсулт. Това се е случило, до момента в който гледа един от епизодите на „ ВИП Брадър “ и отношението на съквартирантите към мен. От няколко години тя е неработоспособен първа група, само че видяното по малкия екран я е разстроило извънредно и в този момент положението й не е положително. Възможно най-скоро ще пътувам, с цел да я видя. Тя и майка ми са хората, които най-вече обичам… “, показа Валентин Кулагин пред „ България Днес “.

Той излезе в понеделник вечерта, наложително отхвърлен от формата след зрителски избор. Артистичният гримьор е безапелационен, че обмисля да започва каузи против част от съквартирантите, както и против всички медии, тиражирали откровени измислици по негов адрес, научи HotArena .

Трябват ми няколко дни да се възстановя физически от претърпяното. Без храна мога да устоя, само че без сън бях на ръба на силите си, умората ми натежа. Освен това целият съм в контузии – крайници, ръце, ухото ми, лицето ми… Психиката ми е желязна, а и не мога да се пречупя от слабохарактерни персони, каквито бяха всички в къщата. Превъзхождам ги интелектуално, а и в човешки проект. През живота си съм виждал какви ли не хора, само че такива зверове – в никакъв случай! Обикновените минувачи по улицата са в пъти по-качествени в морално отношение от всички така наречен „ випове “ , добавя Кулагин.

Валентин е удовлетворен от отношението на продуцентите. По думите му те са се държали професионално и всичките им предварителни сделки са спазени. Гримьорът е решен да си извади медицински свидетелства поради похищенията над него, най-много това на Ваня Костова.

Кулагин е засегнат от лъжата, която се тиражираше, до момента в който той е в къщата, а точно – че майка му е елементарна продавачка на козметика в чужбина. Той ще потвърждава в съда действителните обстоятелства. Докато родителката му е била женена за мастит предприемач , който след това почива. Тя и доведеният му татко държали огромна компания транспортьор, която обслужва съществени територии от няколко града в Южна България.

Плюсът за Вальо от формата е любовта на хората. „ Сега, излизайки на открито на независимост, разбирам какъв брой доста хора ме обичат и поддържат. Получих хиляди писма и любовта на хората ме топли безпределно. Не мога да отговоря на никого, тъй като фейсбук профилът ми е докладван и блокиран за 30 дни “. И отсича, че от шоуто излиза „ удовлетворен, благополучен и по-силен от всеки път “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР