"Баба ми е получила микроинсулт. Това се е случило, докато

...
"Баба ми е получила микроинсулт. Това се е случило, докато
Коментари Харесай

Валентин Кулагин: Баба ми получи инсулт, докато гледа брадъра

"Баба ми е получила микроинсулт. Това се е случило, до момента в който гледа един от епизодите на "ВИП Брадър " и отношението на съквартирантите към мен. От няколко години тя е неработоспособен първа група, само че видяното по малкия екран я е разстроило извънредно и в този момент положението й не е положително. Възможно най-скоро ще пътувам, с цел да я видя. Тя и майка ми са хората, които най-вече обичам... "

Това показа пред "България Днес " маестрото на гримьорите Валентин Кулагин, който понеделник вечерта наложително бе отхвърлен от формата след зрителски избор.

Артистичният Кулагин е безапелационен, че обмисля да започва каузи против част от участниците в плана, както и против всички медии, тиражирали откровени измислици по негов адрес.

"Трябват ми няколко дни да се възстановя физически от претърпяното. Без храна мога да устоя, само че без сън бях на ръба на силите си, умората ми натежа. Освен това целият съм в контузии - крайници, ръце, ухото ми, лицето ми... Психиката ми е желязна, а и не мога да се пречупя от слабохарактерни персони, каквито бяха всички до един в къщата. Превъзхождам ги интелектуално, а и в човешки проект. През живота си съм виждал какви ли не хора, само че такива зверове - в никакъв случай! Обикновените минувачи по улиците са в пъти по-качествени в морално отношение от всички така наречен "випове ", добави гримьорът.

Кулагин призна пред изданието, че не може да отрони неприятна дума по адрес на продуцентите. По думите му те са се държали професионално и всичките им предварителни сделки са спазени. Горчив усет остава единствено престоят му в имението в Нови хан край София, където е издигната къщата на брадъра.

"Ако бях агресор и изверг, щях да отвърна на ударите на Ваня Костова. От излъченото се видя какъв брой пъти ме удари в главата и през лицето с шише вода. Решен съм да си изваждам медицински свидетелства, нищо чудно да ми потрябват. Първи не съм протегнал ръка на никого, това е в цялостен прорез с мен. Не съм посягал на Ваня Костова, подадох й скилидка чесън... Възпитаван съм от интелигентни родители, които са ми дали маниери и класен фасон. Видя се кой е надалеч и кой покрай байгановщината ", прям е майсторът на макиажа.

Докато споделя за родителите си, Кулагин се подсеща за неистина, тиражирана по адрес на фамилията му, до момента в който той е в къщата. Интриганти пуснали мълва, че майка му е елементарна продавачка на козметика в чужбина. Това искрено подразнило гримьора и той е твърдо решен да потвърждава в съда какви са действителните обстоятелства. Според него истина е единствено, че родителката му от години живее в чужбина. Докато била в България, е женена за мастит предприемач, който след това почива. Тя и доведеният му татко държали огромна компания транспортьор, която обслужва съществени територии от няколко града в Южна България. Гримьорът акцентира, че с изключение на от заможна фамилия произлиза от семейство със забележителен мисловен багаж и капацитет.

"Има една извънредно позитивна линия от присъединяване ми във "ВИП Брадър ". Сега, излизайки на открито на независимост, разбирам какъв брой доста хора ме обичат и поддържат. Получих хиляди писма и любовта на хората ме топли безпределно. Не мога да отговоря на никого, тъй като фейсбук профилът ми е докладван и блокиран за 30 дни. Когато премине краткотрайната ми възбрана в интернет, ще отговоря на безусловно всеки човек, който е отделил от персоналното си време, с цел да ми насочи добра сила и пожелания ", показва ексцентричният модерно гуру. Той е на мнение, че от самото начало е изпитвал личността си с провокации.

"В действителния живот по кое време различен път ще дремя на пода в банята или иска ми се постанова да хапвам гадости? Никога! Излизам удовлетворен, благополучен и по-силен от всеки път ", споделя Кулагин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР