Баба ме спаси от пиенето. Това признание направи преди броени

...
Баба ме спаси от пиенето. Това признание направи преди броени
Коментари Харесай

Влади Въргала: Баба ме спаси от алкохола

„ Баба ме избави от пиенето ". Това самопризнание направи преди броени дни шоуменът Влади Въргала, научи HotArena.

В прям роман някогашният кукувец призна, че не обичана жена или интимна половинка са го избавили от порока, а баба му. „ Яви ми се по време на един делириум. Тогава взех решение, че би трябвало да сложа край ”, споделя основателят на кино лентата „ Операция Шменти-капели.


Въргала признава, че ненадейно почнал да сънува баба си, която не серпантина да го хока насън. Покойната жена се появила ненадейно и извънредно разтревожена му размахала пръст. Точно тогава комедийният ас взел решение да скъса с пиячката.

Въргала в никакъв случай не е крил, че поради контузията с починалия си татко, решил да се опита да пие съществено. Вследствие на това претърпя редица проблеми.

Но даже и те не го отхвърлиха от бутилката. 

За сметка на това хокането на сън от остарялата му баба, която по-скоро била загрижена за него, съумяло да го удържи да не пие.

Актьорът приема обстановката с типичното си възприятие за комизъм, само че споделя, че му се желае да го пуска най-малко за малко, изключително когато играе и по-сериозни функции, написа „ България през днешния ден ”.

Н аскоро споделил, че в една от постановките, които ролята му трябвало да бъде на садистичен палач фанатик, вместо да тръпне, публиката почнала да се смее още щом се появил на сцената . „ Накрая дори тропаха с крайници... ", спомня си Въргала, който сега обикаля Европа с моноспектакъла си „ Мемоарите на един Въргал ”.

Спектакълът към този момент мина с триумф през Лондон, Чехия и Виена. Но няма да дебаркира дружно със основателя си в новата телевизия на някогашния му сподвижник от „ Ку-ку " Слави Трифонов, отсича Влади.

„ Няма да отида в малкия екран на Слави Трифонов, тъй като няма какво да кажа през екрана на хората.

Затова играя в спектакъла, с цел да имам контакт с публиката. Разбрах, че хората са тъжни, когато се подстригах и не ме разпознават. Когато не гледаш на хората като на левчета, всяка намира се трансформира в празненство ", признава още Въргала, който реши във Виена да върне парите на феновете за закупените билети за спектакъла си.

И им подари удоволствието да му се радват гратис.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР