Баалбек: Градът, в който кацаха извънземнитеРазположен в Ливан на 1200

...
Баалбек: Градът, в който кацаха извънземнитеРазположен в Ливан на 1200
Коментари Харесай

Баалбек: Градът, в който кацаха извънземните

Баалбек: Градът, в който кацаха извънземнитеРазположен в Ливан на 1200 метра над морското ниво,и датиран от 9000 години, Баалбек е едно от най -загадъчните места на планетата.В предишното е бил финикийски град а името му се приписва на господ Ваал. Различни финикийски митове описват, че в антични времена точно там, Ваал е пристигнал на Земята.Смята се, че първата постройка, която е издигната, е „ платформата Баалбек “ и че заради колосалните си размери тя служила като тип “фар ” за кацане на извънземния галактически транспортен съд, посещавали планетата по това време.

 Платформата Баалбек е едно от най-ясните доказателства за напредналите технологии.
Платформата Баалбек е едно от най-ясните доказателства за напредналите технологии.Първоначалното строителство на град Ваал стартира с гигантските каменни блокове,които са най огромните изкуствено направени монолити в света. Смята се, че всеки от тях тежи към 1500 тона и с размери 18x4x4 метра.Години наред специалистите работят за дешифриране на техниката, употребена за рязане на големите камъни. Най-популярната доктрина е, че античните хора са били доста по-напреднала цивилизация, разчитаща на нейната технология с цел да построи този тайнствен град. Всъщност някои антични ръкописи допускат, че това място е било “града на боговете ” и е издигнат с тяхна помощ.


 Въпреки че са изучавани от години, специалистите към момента не знаят кой и по какъв начин го е построил.
Въпреки че са изучавани от години, специалистите към момента не знаят кой и по какъв начин го е построил.Столетия по-късно египтяните или римляните разрушили храма на Ваал, с цел да построят храм, отдаден на Ра. От рисунките които са оставили излиза наяве, че това място става с извънредно значение за тях.След построяването на Хелиополис мястото остава паметно за Ваал, макар че римските и гръцките богове също са били почитани. По-конкретно, Меркурий и Венера.Друг миг, който би трябвало да се вземе поради, е мястото, от където идват колосалните камъни; кариера на повече от 24 километра от Баалбек.Строителите трябвало да реалокират 1500-тонни камъни на километри разстояние, да ги режат с точност, която е допустима единствено от днешните лазери, и да ги сглобят по метод, че съвпадението на фугите се мери в микрони.До в този момент няма публично рационално пояснение, по какъв начин са били направени и превозени до местата им големите камъни.Единственото ясно нещо е, че Баалбек е загадъчно и именито място, което се употребява от разнообразни цивилизации преди хиляди години.Не може да се изключи обаче опцията за интервенция на извънземна цивилизация.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР