Б.Т.Р. ще отбележи 30 години успешна музикална кариера с турне

...
Б.Т.Р. ще отбележи 30 години успешна музикална кариера с турне
Коментари Харесай

Б.Т.Р отбелязват 3 десетилетия на сцена с турне

Б.Т.Р. ще означи 30 години сполучлива музикална кариера с турне в страната. Началото ще бъде в Стара Загора на 27 юни. След това групата ще направи концерти във Варна – 2 август, Бургас – 9 август, Пловдив – 14 август, Плевен – 28 август, и Велико Търново – 29 август. Финалът на турнето " 30 години Б.Т.Р “ ще бъде в зала 1 на НДК в София на 20 ноември.

Бандата се приготвя за концертите си, събирайки най-хубавото от музиката, която основава през тези три десетилетия. Публиката ще чуе онлайн и обичаните си песни от сполучливите последни два албума на Б.Т.Р. – " Невидими стени “ и " Пъзел “. Всичко това ще бъде показано с високия професионализъм и динамичността, които познават почитателите на групата.

" Създадохме Б.Т.Р. при започване на 90-те години на предишния век, без да подозираме какво ще се случи. Тези 30 години са години на нанагорнище по цялата стълба на българската музика и основаване на една запазена марка. Този извървян от нас музикален път желаеме да споделим с публиката “, споделят от групата.

Паралелно с турнето, те работят и по първия си концертен албум, който се чака да излезе тази година дружно с юбилейна плоча и диск " 30 години Б.Т.Р. “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР