Б ританската кралица Елизабет Втора за първи път от март

...
Б ританската кралица Елизабет Втора за първи път от март
Коментари Харесай

Британската кралица към Джонсън: Много ми е приятно да се видим

Б ританската кралица Елизабет Втора за първи път от март 2020 година организира седмичната си визита с премиера Борис Джонсън присъствено, оповестява Българска телеграфна агенция.

В последните 16 месеца те "правеха това упражнение " по телефона, само че откакто и двамата получиха по две дози от имунизациите против ковид, това им разреши да се срещнат персонално в Бъкингамския замък. Двамата към този момент се видяха и на срещата на върха на Г-7 в Корнуол.



Кралицата прекара огромна част от локдауните поради пандемията в замъка Уиндзор. Само за малко тя беше и в резиденцията си в Балморал в Шотландия. Според английски медии Елизабет Втора има желание да прекарва множеството време занапред нататък в Уиндзорския палат.

По време на срещата през днешния ден с Джонсън кралицата е изразила благосклонности към английския здравен министър, който на няколко пъти беше обект на нападки от страна на някогашен водещ консултант на премиера.



"Много ми е прелестно да се забележим ", сподели Елизабет Втора на Джонсън при започване на срещата и добави: "Току-що приказвах с Вашия министър на опазването на здравето. Бедният човек ", съобщи тя. После добави, че съгласно министъра Мат Ханкок обстановката с ковид се усъвършенства. На което Джонсън отговори, че това е тъкмо по този начин.

На няколко пъти някогашният водещ консултант на Джонсън - Дейвид Къмингс, подлага на критика както премиера, по този начин и Ханкок поради реакцията им на коронавирусната пандемия. Той даже сподели, че здравният министър е трябвало да бъде уволнен и го упрекна в неистини по време на съвещанията на кабинета.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара От хотела в малко градче излиза командирован. - Такси! Далече ли е гарата? - На десетина километра. - Десет километра? Не можеше ли да я… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПлатената гаранция в размер на 50 хиляди лв. ще му бъде върнатаТова е Валентина Маджарова, която от средата на предходната година изпълняваше краткотрайно длъжносттаНеговото място ще заеме Красимир СимонскиTой уточни, че още не може да се каже дали и какъв брой ще се вдигне цената на електроенергиятаЕнрике е на 30 години и заради напредналата си възраст е развил артрит и мазоли на крачетатаФон дер Лайен акцентира, че законопроектът за ЛГБТ общността очевидно опонира на полезностите на ЕСПесента “Тук ” е и дебют на Ицо Хазарта като продуцентМаксималните температури ще доближават до 38°Всички сътрудници и другари на семейство Йорданови желаем на Габриел доста здраве, благополучие и сбъднати фантазии!Бебето е високо 50 см и тежи 3.500 кг.Свещеникът, заел прилежащия до Спайдърмен стол, очевидно не изглеждаше обезпокоен от необичайния гостСигналът за изчезналия 78-годишен мъж е подаден в 8,00 часа вчераБалтова разяснява пред БНР, че „ не става въпрос за банкрут на „ Музенидис травел ”Сайтът nova.bg е най-използваният измежду онлайн медиитеДесетки бебета от типа Хавайски късоопашати калмари (Euprymba scolopes) обитават в космоса, вижте каква е причинатаМинистърът на районното развиване и благоустройството даде брифинг след митинг на жители пред МСОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР