Б ракониер, за когото се предполага, че е бил на

...
Б ракониер, за когото се предполага, че е бил на
Коментари Харесай

Бракониер беше убит от слон и изяден от лъвове

Б ракониер, за който се допуска, че е бил на лов за рог от носорог в Националния парк Крюгер в Южна Африка, е бил погубен от слон, а останките му - изядени от лъвове, написа уеб сайтът „ Лайв сайънс " (Live Science).

Историята се трансформира в нещо като хубава приказка за потребителите на обществените мрежи, макар че природозащитниците предизвестяват, че бракониерството не е толкоз просто, колкото наподобява.

Естественикът Сабах Ибрахим написа в Туитър: „ Това постоянно е разочароващо. Поръчката на рог от еднорог идва от доста богати хора, които съвсем в никакъв случай не биват изправени пред правораздаването, а самите бракониери постоянно са обезверени хора, които живеят в съкрушителна постколониална беднотия ".
Смърт и лъвове

Новината беше обявена с прессъобщение от Националния парк Крюгер. Властите там оповестяват,ч е с тях са се свързали от фамилията на мъж и споделили, че тялото му е оставено в парка. Поне още четирима души са били с въпросния мъж на лов за носорози, когато жертвата е била убита от слон на 2 април.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР