Б лизо 15 000 души в подмосковния град Балашиха останаха

...
Б лизо 15 000 души в подмосковния град Балашиха останаха
Коментари Харесай

Мощна буря в Москва, 15 хил. останаха без ток

Б лизо 15 000 души в подмосковния град Балашиха останаха без ток поради повреди в електрическата мрежа, провокирани от проливни дъждове, заяви съветското министерство на енергетиката, представено от ТАСС.

По-рано източник на организацията сподели, че гръмотевица е блъснала подстанция в Балашиха и е избухнал пожар.

После недели изматывающей жары на Москву и область обрушился "суперливень ". Ураган уже развалил дома и машины, в Раменском рухнул башенный кран, станцию метро "Ясенево " затопило, некоторым трамваям пришлось остановить придвижване из-за упавших деревьев
— РИА Новости (@rianru)
Движението на мотрисите по Филевската линия на московското метро сред станциите "Багратионовска " и "Кунцевска " бе краткотрайно спряно поради проливните дъждове. Спряно е придвижването на метрото и сред "Киевска " и надземната "Кунцевска " станция, а за пасажерите са обезпечени безвъзмездни рейсове.

Пожарникари са локализирали в 14.50 ч. локално време пожар във вила в подмосковното населено място Подрезково, заяви локалният отдел на министерството на изключителните обстановки на Русия. По-рано бе обявено, че паднала гръмотевица е предизвикала пожар в жилищната постройка.

Междувременно от мощния вятър рухна част от покрив на постройка на улица "Правда " в Москва, която сега е в реорганизация.

Another video showing the aftermath of the Moscow storm….(more thunderstorms forecast for later today)
— Will Vernon (@BBCWillVernon)
Части от покривната структура са паднали върху паркирани коли и са скъсали електропроводи.

В региона на Сумския път в южната част на Москва водните потоци след проливните дъждове са наводнили няколко паркирани коли.

“Super downpour” and strong wind, causes flash flooding and wind damage across
— parallel_universe (@ignis_fatum) Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Какво ти е желанието, старче?- попита златната рибка. - Искам с пенсията си да си купя мерцедес- сподели хитрият дядо и си обезпечи величие.. Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНовата телевизионна платформа дава достъп до повече от 200 канала и голям азбучник с видео наличие с над 10 000 заглавияГолемината на порцията би трябвало да бъде преценявана внимателноНай-често срещани симптомиУстановени са 29 случая, в които са избегнати налози за над 220 хиляди лева.Това е станало със заповед на вътрешния министър Бойко РашковПричината за това е, че банковите сметки на държавното сдружение са блокираниТова съобщи министърът на труда и обществената политика преди началото на Националния съвет за тристранно сътрудничествоНа балотаж там за кметския пост отиват Илко Стоянов от " ИТН " и досегашният градоначалник Румен ТомовТе са изящни, скъпоценни и изпълнени с историяПресечната точка сред изкуство, дизайн и технологииПрезидентът: Със своята работа Ивелина Димитрова оправда довериетоЕдин пътуващ влогър провокира голям интересВижте кой е вашият сладолед съгласно зодиакалния знак, с който да се поглезите в топлия юнски денНеуспешният брак може да се съпостави с рискови фактори като тютюнопушенето и неналичието на физическа активностБроят на умрелите от ковид-19 в цяла Русия набъбна през последното денонощиЦеремонията беше отдадена на " годината на черната жена " От мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР