Б ивша приятелка на Ар Кели заяви пред съдебните заседатели

...
Б ивша приятелка на Ар Кели заяви пред съдебните заседатели
Коментари Харесай

Обвинителка на Ар Кели: Той ме малтретира сексуално, бях само на 17

Б ивша другарка на Ар Кели съобщи пред правосъдните заседатели по време на процеса против темп енд блус артиста, че той я малтретирал полово, когато е била 17-годишна гимназистка, оповестяват международните организации.

Свидетелката, представяща се като "Джейн Доу ", твърди, че Ар Кели я принудил да прави орален секс с него, когато се срещнали за прослушване. Актът бил пресечен от полицията, изпратена по сигнал на родителите ѝ. Притесненият артист я предиздвикал да каже, че е на 18 години.

Aspiring singer says R Kelly told her he needed sex before audition via
— Klondike. (@myk11_mike)
След като служителите на реда ревизирали персоналната ѝ карта, свидетелстваща за действителната ѝ възраст, и се отдръпнали, без да подхващат никакви дейности, половият акт траял.

Ар Кели по-късно ѝ разрешил да пее и си дал тип, че е доста впечатлен.

R Kelly trial: second witness says singer sexually abused and beat her
— Guardian Australia (@GuardianAus)
Джейн Доу споделя, че се е срещнала с артиста през 2015 година в стаята му в хотел в Орландо, Флорида, откакто член на антуража му ѝ дал неговия телефонен номер.

"Казах му, че не съм пристигнала да го удовлетворявам, а с цел да се явя на прослушване " ,

описа свидетелката. По думите ѝ Ар Кели обаче бил настойчив и декларирал, че в случай че тя го задоволи орално, той ще я допусне до прослушване и ще се погрижи за нея за цялостен живот.

Според прокурорите Ар Кели е правил секс с неведнъж с Джейн Доу през 2015 година 48-годишният тогава реализатор не разкрил пред нея, че е инфектиран с херпес, който е предал и на нея.

Aspiring R&B singer testifies R Kelly told her he needed to relieve himself sexually before he could hear her
— Daily Mail US (@DailyMail)
Свидетелката твърди също, че един път изпълнителят ѝ нанесъл побой с обувка.

Ар Кели, понастоящем 54-годишен, отхвърля обвиняванията, че е насилил шест дами и девойки, измежду които починалата певица Алая.

Очаква се процесът против него да продължи няколко седмици. Ако артистът бъде приет за отговорен, го грози пожизнен затвор.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара На мястото на автомобилна злополука идва някакъв, вижда ранените хора и пита: – Застрахователите пристигнаха ли? – Не. – Тогава се свийте малко, ще легна… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВероятността за друга световна пандемия „ само нараства “ и ние би трябвало да сме по-добре готови за бъдещи рисковеЛидерът на ГЕРБ Бойко Борисов си сложи втората доза от имунизацията против ковид на Moderna. Ето защо прикани хоратаНе е загадка, че кросоувърите не могат да предложат пътното държание, което имат ниските и спортни коли. Дори супер мощните SUV-екземпляри страдат от многото килограми и висок център на тежестта. На този декор Countryman JCW за мен е един от най-забавните и прецизни за ръководство кросоувъри.Реди: COVID-22 може да бъде даже по-лош от това, с което се срещаме сегаЖелезопътните превозвачи ca изпpaтили oфициaлнo пиcмo до миниcтъp-пpeдceдaтeля Cтeфaн Янeв и отраслови министриЗа да инфектира клетката, коронавирусът употребява по този начин наречения шипов протеинВ Австрия Nokia беше определена за сътрудник в построяването на радио и главната мрежа на А1 още през 2019 г.През последните шест месеца единствено един човек на възраст под 60 години, който не е бил имунизиран, е умрял от COVID-19Повечето туристи, диагностицирани с COVID-19, избират да се завърнат по родните си местаАктрисата си отиде на 86-годишна възрастСъпругата на Пиер Казираги е на 36 годиниВодачът на Националния фронт на съпротивата Ахмад Масуд разгласи, че е подготвен на преговориАфганистанската работа за гражданска авиация работи за обновяване на полетитеТова ще бъде второ дете за нея и половинката ѝ Травис СкотПре
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР