Б еларуската спортистка Кристина Тимановская не се регистрира за полет

...
Б еларуската спортистка Кристина Тимановская не се регистрира за полет
Коментари Харесай

Скандал, беларуска атлетка избяга, иска убежище в ЕС

Б еларуската спортистка Кристина Тимановская не се записва за полет Токио-Истанбул на столичното летище Ханеда. В неделя кореспондентът на ТАСС беше осведомен за това в регистрационното бюро на „ Турски авиолинии “, оповестява „ Фокус “.

„ Пътник с това име не е регистриран “, споделиха представители на самолетната компания.

Представител на полицията уточни пред ТАСС за вероятното местоположение на Тимановская на територията на летището.

"Очевидно е тук. Не можем да потвърдим други обстоятелства ".



От пресслужбата на самото летище обявиха, че нямат информация за наличието на беларуската спортистка там.

Националният олимпийски комитет на Беларус разгласи в неделя, че треньорският щаб на белоруския тим по лека атлетика е решил да изпрати Тимановская вкъщи заради "нейното прочувствено и психическо положение ".



Първоначално беше планувано Тимановская да взе участие в Токио на дистанции 100 и 200 м. Но откакто поради неналичието на нужния брой допинг проби, две белоруски бегачки бяха изключени от присъединяване в 4 по 400 м. Треньорският щаб реши да употребява Тимановская и в щафетата. Спортистката разкритикува това решение в обществените мрежи.

По-рано представители на опозиционния Беларуски фонд за спортна взаимност обявиха, че Тимановская е била наложително изведена от Токио по отношение на рецензиите ѝ към дейностите на треньорския щаб.

Информацията обаче беше опровергана. Тимановская съобщи, че има намерение да търси леговище в Европейски Съюз.



Освен това спортистката в обществените мрежи се обърна към Международния олимпийски комитет с молба да се намеси в обстановката и да ѝ помогне. Според Тимановская върху нея е упражняван напън и се пробват да я изведат от Япония без нейното единодушие.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Докторе, след имунизацията ще мога ли да изсвирвам на акордеон? - Да. - Колко хубаво, а преди не можех...   Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПотъналата кола е видяна от почиващи край водоемаПрогнозите са повишаването да продължиКолкото по-красива е една рокля, толкоз по-дълго време остава в съзнанието ниЕто какво се знае за фамилията на Меган Маркъл:Как хората търсеха информация и по какъв начин плащаха сметките си " Проблемите ще настъпят след средата на август ", съобщи проф. ВитановТримата му спътници са ранениНИМХ разгласи сигнален оранжев код за високи температури в 25 области от страната, а в останалите 3 области - жълт кодКакви са настоящите данниФункцията ще се ползва автоматизирано съгласно определеното изображениеПо предпочитание моделът предлага IQ.DRIVE Travel Assist, който разрешава отчасти самостоятелно напредване при скорост на придвижване до 210 км/ч.Най-голямата зараза от коронавирус след Ухан40 % растеж на новозаразените на дневна базаПонякога съседите нахлуват в живота ни неканени и нежелани и окупират вниманието ниАвстралийски правозащитници считат, че потреблението на армията
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР