B-21 Raider, видян както никога досега в нови изображения

...
По време на речта на началника на щаба на ВВС
Коментари Харесай

По време на речта на началника на щаба на ВВС Чарлз К. Браун на тазгодишната мега конференция на Асоциацията на въздушно-космическите сили извън Вашингтон, окръг Колумбия, скоро бъдещият Председателят на Обединените началници пусна две нови изображения на B-21 Raider. Въпреки че стелт бомбардировачът беше изстрелян през декември миналата година, той остава забулен в тайна. Браун, висшият униформен офицер от военновъздушните сили, не спомена конкретно изображенията в своята презентация.

До днес публиката е виждала само един ъгъл на целия самолет — челно — и в много контролирана среда при разкриването на бомбардировача. Освен близък план на зоната на пилотската кабина под ъгъл, всички изображения, публикувани оттогава, са от същата перспектива челно, въпреки че прогресивно показват самолета с по-големи подробности. Сега имаме първия си изглед на четири части на самолета с летящо крило, който предоставя значителни подробности за неговия дизайн. Ново челно изображение също ни дава по-добра представа за действителния размер на бомбардировача. И двете изображения са направени в съоръжението на Northrop Grumman в завод 42 в Палмдейл, Калифорния.

Скоро ще актуализираме тази публикация с нашия пълен анализ, но междувременно ето изображенията, взети от видео презентацията:

Според уебсайта на Службата за разпространение на визуална информация (DVIDS) на американската армия и двете снимки са направени на 31 юли тази година. Това е само няколко дни след като Northrop Grumman обяви, че първият предсериен Raider е бил "включен" за първи път. Това е важен крайъгълен камък в подготовката на самолета за първия му полет, който все още се очаква да дойде преди края на годината.

„Все още се надяваме да имаме първия полет тази година,“ министър от военновъздушните сили Франк Кендъл каза пред The ​​War Zone и други издания на медийна кръгла маса в кулоарите на конференцията на въздушно-космическите сили вчера. „Ако трябваше да кажа, че ще стане, щях да направя много конкретна прогноза. И никога не правя това относно програма за придобиване на нещо, което все още не се е случило. Добре?“

„Ние сме преминавайки през редица неща, за да се подготвим за първия полет", продължи той. „Винаги има включен риск… Нещо може да ви изненада. Така че, ако няма неочаквани изненади… [а] изненадите са с програмите за придобиване.“

„Има поредица от стъпки, които проследяваме“, Кендъл добавен. „Има подробен график.“

Свържете се с редактора: [email protected]

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР