Азия трябва да управлява собствената си сигурност и да не

...
Азия трябва да управлява собствената си сигурност и да не
Коментари Харесай

Лейтенантът на Си Дзинпин призовава Азия „съвместно“ да управлява собствената си сигурност

Азия би трябвало да ръководи личната си сигурност и да не си разрешава да се трансформира в „ сцена за геополитически надпревари “, сподели един от най-старшите лейтенанти на китайския президент Си Дзинпин сподели в завоалиран укор към напъните на Съединени американски щати за подсилване на съюзите.

Zhao Leji, член на елитния непрекъснат комитет на комунистическата партия, също прикани за по-тесни търговски връзки в района за създаване на „ общ районен пазар “, заявявайки, че Азия към този момент е източникът на по-голямата част от международния стопански напредък.

„ Трябва дружно да поддържаме сигурността в Азия “, сподели Джао, който е и началник на Народното събрание на Китай, на откриващата сесия на Най-голямата интернационална конференция в Китай, форумът Боао за Азия. Винаги би трябвало да държим в ръцете си бъдещето на дълготраен мир и сигурност в Азия.

Китай от дълго време се опълчва на това, което назовава надмощие на Съединени американски щати в района, изключително през последните години, когато напрежението набъбна към териториалните искания на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР