Азитромицинът се приема на гладно – 30-40 минути, дори час

...
Азитромицинът се приема на гладно – 30-40 минути, дори час
Коментари Харесай

Лекарят на годината обясни особеност при приема на антибиотик заради COVID-19

Азитромицинът се приема на гладно – 30-40 минути, даже час преди хранене, обратно на всичко, което сме учили за антибиотиците. В противоположен случай резултатът му доста понижава. Това заяви, доктор на 2020 година.
По думите му, той вдигнал 38,5 – 39 градуса температура и незабавно почнал с азитромицин. Веднага откакто изкарал една нощ с настинка и висока температура, направил рентгенография и това посочило пневмония. След това доста значимо е било да взема лекарства за разреждане на кръвта – това ставало през инжекция. Именно поради това доктор Оскар посочи, че доста хора има потребност от болница – тъй като не могат сами да си сложат инжекция.
 Проф. Сербезова: Антибиотик би следвало да се отпуска единствено по лекарско наставление Проф. Сербезова: Антибиотик би следвало да се отпуска единствено по лекарско наставление
" Имаме сигнали за дефицит на лекарствени артикули, които лекари предлагат за лекуване на пациенти с COVID-19. Това са лекарствени про...
На въпрос на Нова телевизия, в случай че не е доктор, дали е щял доста бързо да откри нужните медикаменти, отговорът беше, че той относително елементарно намерил медикаментите.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР