Азис вече е напълно здрав! Певецът, който преди дни бе

...
Азис вече е напълно здрав! Певецът, който преди дни бе
Коментари Харесай

Азис оздравя

Азис към този момент е изцяло здрав! Певецът, който преди дни бе признат незабавно в болница поради затруднения след ангина е изцяло е възобновен, научи HotArena.

Кралят на попфолка е изписан от болничното заведение и към този момент е в дома си, като няма никакви проблеми или затруднения след рецесията, която претърпя. Певецът се усеща чудесно и е подготвен за нови участия.

Музикантът изкара няколко дни в болничното заведение, а лекарите се притесняваха, че може да загуби гласа си. И макар че към този момент се усеща чудесно, Азис следва рекомендациите им да си почива вкъщи и да не излиза доста — доста на открито.

Седенето у дома обаче мощно изнервя музиканта. Азис има навика да не се застоява дълго на едно място и насилствената изолираност го нервира.

При все това, той се вслушва в препоръките на лекарите, с цел да избегне по-сериозни затруднения.

Затова Азис непрекъснато кани другари в дома си, с които да се отдаде на раздумка и да му минава по-бързо времето. Певецът не пропусна да покаже, че няма никакви проблеми и с гласа си, като изпял именитата българска ария „ Що не ма ожениш, мамо ”, на огромната Недялка Керанова.

Певецът за следващ път сподели, че има неповторим глас и е справедливо уважаван като най-големия реализатор в България. За музиканта обаче последните събития бяха много стресиращи. Той за първи път постъпи в болница, като споделя, че в никакъв случай до момента не му е било толкоз зле.

Заради болестта си Азис анулира и всичките си участия, само че околните му твърдят, че напълно скоро още веднъж ще се качи на сцената.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР