Азис си сложи и изкуствени бицепси, след като преди време

...
Азис си сложи и изкуствени бицепси, след като преди време
Коментари Харесай

Азис с поредната операция! Този път си сложи бицепси!

Азис си постави и изкуствени бицепси, откакто преди време си напомпа и гърдите с интервенция. Това призна самият той в онлайн изявление за Youtube канала „ Сами в бара “ и го назова „ последната ми изповед “.

Шоуменът има пластични интервенции на много места. Твърди, че почнал, когато решил да добие по-мъжествен тип. Винаги е харесвал „ едри, големи и цялостни мъже “, по тази причина се стреми и той към сходна визия. Но нямал нужните нерви да тренира във фитнеса. И почнал с имплантите - първо мъжки гърди, а неотдавна направил и мускули на ръцете. Правил си още скулите. А брадичката оформил съгласно идеала си за „ изразена и издължена челюст.

Азис за следващ път разруши мита за това, че си намалявал пениса, който му бил 23 см. Той отново сподели, че не го намалявал, а увеличавал, написа „ Телеграф “. Каза: „ Имам пластична интервенция на пениса. Всеки мъж има един ресурс, когато натиснеш леко коремчето долу, над пениса, и той изскача повече. Става малко по-голям. Моят лекар оптимално натисна. Имало е случаи по света, в които излизат 5 сантиметра. При мен не излезе. Това място се облича в специфична течност, оформя се един нов пенис като дебелина и дължина, и това е. С няколко сантиметра “.

Допълни, че имал доста дребен пенис и по тази причина го направил. А за 23-те сантиметра възкликна: „ Глупости! Не е правилно. Аз не съм виждал. А съм виждал много, само че 23 сантиметра - нямал съм щастието или… нещастието “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР