Азис ще пее ограден с ленти на празничния концерт на

...
Азис ще пее ограден с ленти на празничния концерт на
Коментари Харесай

Своге срещу Азис: Да пее за празника на града е шамар за интелигентните хора тук!

Азис ще пее ограден с ленти на празничния концерт на площада в Своге довечера. Това разгласи пред „ Телеграф “ зам.- кметът на града отговарящ за културата Нина Копринджийска.

Преди броени дни във Facebook бе пусната петиция срещу провеждането на “Празник на град Своге “ подписана от 933 души.

„ Своге, честито! След два месеца карантина и продължаваща  епидемиологична конюнктура, в този момент ще си имаме седмица на сборище от близо и надалеч. С люлки, пързалки и всепроникваща чалга. Поканата на Азис за празника на Своге е пестник за интелигентните хора в този град! Да живее простотията и циганията! ОЛЕ и УРА “, написа във Facebook Ирина Иванова. " Фестивалът в Жеравна се анулира – съборът в  Своге – не “, споделя Лора Тодорова.

След тези мнения през вчерашния ден следобяд в общината бе свикано изключително съвещание на управлението с Районната здравна ревизия. „ При нас деловодството не са постъпвали никакви такива тъжби, считам, че това е провокация “, съобщи Копринджийска и удостовери, че събитието няма да бъде анулирано.

Всичко по тържествения концерт за празника ще се състои по проект. Сцената ще бъде заградена от ленти, с цел да се съблюдава отдалеченост сред реализатор и аудитория. От общината са организирали пункт, на които ще се раздават маски и дезинфектанти на искащите почитатели.  Пред сцената ще бъдат подредени столове с нужното разстояние от два метра сред тях.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР