Азис прехвърли 40-те и напредването на възрастта се отразява върху

...
Азис прехвърли 40-те и напредването на възрастта се отразява върху
Коментари Харесай

Азис оплешивя

Азис трансферира 40-те и напредването на възрастта се отразява върху външния му тип. Чалга идолът е почнал да оплешивява и това ясно проличава даже и от дребния екран. Той е част от детективския панел в шоуто “Маскираният певец” и всяка събота радва почитателите с остроумни мнения, само че смяната във визията му не остана незабелязана. Кралят на фолка се пробва да прикрива олисялото си теме с забавни прически в ексцентрични цветове, само че оредялата му коса бие на очи, отбелязва “Уикенд”.

Известно е, че Азис е много суетлив, по тази причина надали ще се остави дълго в такова положение. Много родни звезди прибегнаха до услугите на актуалната естетична медицина и си присадиха коса, тъй че е въпрос на време хитовият реализатор също да сгъсти перчема си посредством най-модерните способи.

Певецът от години прави какви ли не усъвършенствания във визията си и нищо не е в положение да го спре, реши ли да се разкрасява. Той напомпа бицепсите и гърдите си по неестествен метод посредством слагане на импланти, откакто във фитнес залата не реализира мечтаните резултати. Фолк звездата постоянно разгласява в обществените мрежи фотоси на завършеното си тяло, само че то не е реализирано с пот на челото и физически извършения.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР