Азис позлати лелите си. Роднините на певеца се радват на

...
Азис позлати лелите си. Роднините на певеца се радват на
Коментари Харесай

Азис позлати лелите си

Азис позлати лелите си. Роднините на артиста се радват на голяма известност, откакто изпълнителят ги сподели в тв предаване.

И майката и двете лели на Азис - Гергина, Стефка и Малина,са ясновидки, а дарбите си са наследили от майка си—баба Станка.

Малко врачки могат да се похвалят с такава известност, само че роднините на Азис не са инцидентни. И трите са си докарали едно малко имане, защото нямат прецизен ценоразпис, а оставят пората да решат кой, какъв брой може да остави. Някои по 20, други по 50, а някои и по повече дават. Таван за приходите няма, а всичко стартира с бабата на артиста — Станка.

Желаещите да получат помощ от костинбродската ясновидка са толкоз доста, че тя в един миг изнемогва. И трансферира на дъщерите си отговорността да оказват помощ на хората, когато са в неволя, написа " България през днешния ден ".

" Това са моите три магьосници. Три орисници. Помня като че ли беше през вчерашния ден по какъв начин палеха печката на двора и чакаха луната да се покаже, с цел да могат да приказват и шептят на техния скришен език. Да опяват водата, в която гасят странни предмети. Така помагаха на ужасно доста хора ", спомня си още Азис.

Майка му има дарбата да вижда в бъдещето, само че и трите сестри могат да скапват вълшебства, да баят против уроки и други неща. " Извиваха се опашки от чакащи хора. Трудно си проправях път, до момента в който стигна до входната врата.

И всички се връщат, с цел да им благодарят, носеха им кутии с шоколадови бонбони ", споделя още Азис.

Певецът споделя, че майка му Гергина може и да не е била най-хубавият родител, само че е роден психолог и е претърпяла всичко неприятно. " И в пандиза лежа, тъй като е продавала облекла от Югославия. Дядо ми е можел да й помогне с връзки, само че не поискал, тъй като желал да не помни за татко ми—не знаел, че към този момент е била бременна с мен ", споделя още изпълнителят.

По думите му зад строгото лице на вуйна Малина се крие нежна душа. А другата му леля—Стефка е най-старша. " Гледането не се учи, всичко е от вътрешната страна ", споделя вуйна Стефка, до момента в който гледа на карти и оказва помощ на други пора да преодолеят тъгите си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР