Азис пак е новатор и доказа, че е №1 не

...
Азис пак е новатор и доказа, че е №1 не
Коментари Харесай

Азис изби рибата с онлайн музикален формат, над половин милион го гледаха в Новогодишната нощ

Азис отново е модернист и потвърди, че е №1 освен в чалгата, само че и в шоубизнеса. Напредничавият артист има намерение да започва онлайн музикален формат, който ще е безусловно изобретение у нас. Това се разяснява в сектора, след главозамайващия триумф на новогодишния му концерт, който се излъчи по едно и също време в обществените мрежи и Youtube канала му и до този миг е гледан от над 650 000 души.

Азис се трансформира в съперник на малките екрани в празничната нощ, като „ прикова ” над милион българи пред компютрите и таблетите с огромното си шоу. Предвид публиката, която събира, в случай че звездата го трансформира онлайн музикален формат, както се приказва, сигурно ще внесе ужас и в тв каналите. Певецът несъмнено би задминал освен профилираните малките екрани по гледаемост, считат в сектора, защото сподели, че има потенциала да го направи професионално. Това не е изненада. Азис има стабилен опит като водещ. Преди време той се радваше на забележителен рейтинг с предаването „ Вечерното шоу на Азис ”, което се излъчваше по ТВ 2. Разликата е, че в този момент самичък ще дефинира разпоредбите.
В новогодишната нощ Кралят на пфолка се изяви с бенда си „ Азис груп ” и гостуващите звезди и негови другари Деси Слава и Меди. Трябваше да се включи и Глория, само че тя се оказа болна с ковид. „ На това му крещя аз новогодишна стратегия! ”, написа Азис на идващия ден, откакто с горделивост заяви новия си връх. Кралят на попфолка зарадва почитателите си с музика безусловно онлайн и полемики, които надвишиха нормалните, добре познати, изявленията, които гостите му дават в тв излъчвания. Като в радушен диалог, Азис преведе Деси Слава и Меди през съществени тематики за протичащото се в кариерата им, разбиранията им за любовта и вижданията им за бъдещето на фолка, с цел да стигне до персоналните им откровения и свои провокации. Гост-звездите четоха текстове от Шекспир, показаха обичани естрадни песни и признаха кои са частите в репертоарите им, които ненавиждат. Смях и сълзи се редуваха в шоуто, което се трансформира в същински шлагер в интернет и събираше гледания и след Нова година, писа Уикенд.

В рамките на 3 часа, колкото продължи новогодишната стратегия, феновете научиха прелюбопитни обстоятелства за обичаните си звезди. Азис посъветвал Меди да не работи с музикална компания, а да се продуцира самичък. „ Момче, трябват ти хубави записи и Youtube канал ”, споделил му Кралят на попфолка, когато Меди се посъветвал с него какво да прави. Днес изгряващата звезда има 100 000 клиента в канала си. „ Оказах ли се прав?! Ако знаеш какъв брой проблеми, кахъри, нерви и какъв брой пари ти спестих ”, възкликна Азис. Деси Слава пък, която напусна „ Пайнер ” за повторно напълно неотдавна, за първи път призна, че с Меди си сътрудничат с компанията на композитора Оцко. Певицата показа, че желала да работи сама, само че тогава не е стимулирана и не се усеща доста добре.

Азис също се впусна в откровения. Не пеел у дома, единствено от време на време пред другари. Когато се е случвало да извие глас в дома си, се разплаквал. Деси призна, че когато й е тежко, запява и последователно заплаква. Тя издаде Азис, че преди време се случвало в сложни моменти да й се обади, с цел да му попее. Най-често Деси му изпълнявала национални песни: „ А той хлипа от другата страна ”.

Самата тя не сдържа сълзите си, когато извърши „ Я кажи ми, облаче ле бяло ”. Всъщност, Деси Слава се разрида в края на емблематичната ария, а след това призна повода. Певицата, която е живяла година в Съединени американски щати с някогашния си мъж, от който е огромният й наследник, пеела и мислела за българите, които не могат да са с децата си. „ Виждала съм доста хора, които не са имали опция да си приберат децата. Чакат документи по 10-11 година Оставят ги бебета, да мине цялото това време, да вземат паспорт и да си видят децата онлайн. Някак си до момента в който изпълнявах песента, тази картина беше пред очите ми ”, сподели Деси Слава. Певицата, чиято леля е естрадната звезда Мими Иванова, извърши и обичана своя ария на Ваня Костова. Деси не изрази възхищението си, като посочи, че за нея в този род Ваня Костова е най-докосващата с осъществяванията си, в тях има доста душа. Азис пък с изключение на доста свои шлагери, изпя и ария на естрадната прима Лили Иванова.

В разгара на шоуто имаше доста занимателни моменти. Предизвикана от Азис, Деси Слава призна кои свои песни ненавижда. Била на 16 година, някак я убедили, че ще се получи и със сълзи на очи ги изпяла в студиото. „ Сто парички бате подари, с цел да бъдат дните ти положителни. За да имаш повечко пари, 100 на мен подари ”, пее се в едното парче. Другата своя ария, която не харесва, е още по-стряскаща: „ Когато видиш поп, не тръгвай ти на стоп. Че доста ще сгрешиш с тоз вземане-даване ”. Писана е особено за един поп от село в хасковския край, който обичал да си пийва. Не го познавам ”. Азис пък призна, че на времето, преди да започва кариерата си, пържел и продавал риба на гарата в родния си Констинброд. „ Имах албум на Деси Слава ”, показа той. Меди няма песни, които да не харесва. Е, не са доста, защото неотдавна започва кариерата си. „ А-а, имаш: „ Ти ми го наби, аз ти го набих ”, издаде го Деси Слава, а Меди добави през смях, че Азис го написал.

Тримата разискаха и какво биха работели, в случай че не се бяха захванали с музика. Деси Слава евентуално щяла да е диспечър в ТЕЦ-а в родното си Гълъбово. Азис пък й напомни по какъв начин преди 12 години другар, който имал уебсайт за запознанства, направил един от първите онлайн концерти. Пуснал ги онлайн в интернет. „ Пяхме пред 81 души и бяхме доста щастливи ”, сподели Азис през смях, а Деси Слава показа, че дори не е схванала за този концерт. „ Как по този начин сме родени на една дата и ти си безсънен, любопитен, имаш толкоз информация, а аз съм толкоз заспала и отнесена ”, възкликна певицата, смеейки се. Живите концерти на Азис явно няма да спрат. За 14 януари, когато ромите честват Нова година по остарял жанр, той бе насрочил лайв със Софи Маринова. Предстои и любовен концерт за 14 февруари, като участниците в него ще са изненада.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР