Азис отсвири родния си град Костинброд и въпреки очакваните на

...
Азис отсвири родния си град Костинброд и въпреки очакваните на
Коментари Харесай

Азис отсвири родния си град Костинброд

Азис отсвири родния си град Костинброд и макар предстоящите на всички няма да пее на празника им. Вместо него тържеството ще уважат колежката му Десислава и рапърът 100 Кила.

Жителите на Костинброд тръбят, че Азис е изискал прекомерно висок хонорар, с цел да радват съгражданите си. Клюките носят още, че ромският славей все по-рядко посещават града и наподобява, че концертите по градските площади са под равнището му. От общината разясняват пред „ България Днес “, че Азис не е обсъждан като възможен гост-изпълнител. Вместо него жителите на града ще се радват на доста естрадна и фолклорна музика. Представител на по лекия род ще е единствено Десислава, която към този момент пее най-вече джаз. Откакто напусна Пайнер, русокоската сама взема решение къде и за какъв хонорар да се изявява.

Азис също сортира прецизно участията си, които в последно време са все по-малко. От много време артист не се е качвал на клубната сцена. Изпълнителят сега е част от панела в шоуто „ Маскираният артист “, което е положително опрощение да отхвърля всевъзможни други предложения.

Според другари на Азис той печели повече отвън рамките на родината, а най-мащабният концерт е в Турция, където реализира нов музикален връх. Забележителното събитие толкоз главозамайва артистът, че той отказвал да пее на родна земя. Ще продължи изявите единствено в чужбина, и то против петцифрена сума. Грандиозното шоу на изпълнителя събра рекордната аудитория от 40 хиляди души.

"По принцип съм споделил, че концерти в България няма да експортирам с изключение на в частни клубове. Имам си аргументи. Бих го направил единствено за другари ", показа преди няколко месеца артистът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР