Азис облече дизайнерско яке за 11000 лева. Кралят на фолка

...
Азис облече дизайнерско яке за 11000 лева. Кралят на фолка
Коментари Харесай

Азис облече яке за 11000 лева, сравниха го с куфар

Азис облече дизайнерско яке за 11000 лв.. Кралят на фолка се похвали в профила си във Facebook като разгласява няколко фотоси с тузарската връхна дреха, дело на световноизвестна марка.

Моделът Monogram Admiral Jacket е направен напълно от полиестър и се продава за 11000 лв.. Моделът обаче не се понрави на феновете на Азис, които побързаха да излеят отрицателни мнения във връзка визията на попфолк изпълнителя.

„ Дизайнерът очевидно се е въодушевил от някое кенгуру. “ „ Ази, за какво си облечен като чанта бе? “ „ По принцип имаш добър усет за облекла... Ама днеска какво ти стана, не знам. “ „ Само не разбрах якето вид чанта ли е или чанта вид яке. “ Защо си облякъл чанта с ръкави, “ чудят се почитателите на Азис.

Някои от почитателите на звездата се усъмниха дали якето е автентичен артикул: „ Това да не е менте? “, „ Това якенце от китайците ли е… “ Според ценителите на марковите артикули се виждат очевадни разлики сред оригинала и якето, което е облякъл Азис. Певецът обаче никак не се тормози от отрицателните мнения и на драго сърце си носи новата облага, пишат от woman.bg.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР