Азис неслучайно е наричан Краля на поп фолка у нас.

...
Азис неслучайно е наричан Краля на поп фолка у нас.
Коментари Харесай

Азис удари тавана, взима луди пари

Азис неслучайно е именуван Краля на поп фолка у нас. Шоуто, което прави изпълнителят на всяко свое присъединяване, без значение къде се намира, е толкоз наситено откъм нюанс, че очевидно всеки е подготвен да заплаща, колкото е належащо, с цел да си го обезпечи.

Васил, както е същинското име на звездата обаче, неотдавна беше в болница на системи, а повода е претоварване. И макар че, откакто се възвърне, той още веднъж е в същата работна динамичност, към този момент си дава сметка, че не е на 20 години. Това най-малко излиза наяве от негов неотдавнашен пост в Инстаграм.

"Убедих се, че човек на моята възраст, 44-годишен, няма право да се претрупва с работа като моята! Три дни по лечебни заведения, системи и лекарства, аз към момента не се усещам в силата си. Почивка вкъщи с другари е най-хубавото нещо. Днес към този момент съм добре, както се вижда. Благодаря за грижите на лекарите и на всички вас ", споделя той.

Поне към този момент Азис няма желание да отпуска топката, тъй като е във вихъра си, само че въпреки всичко се старае да внимава, с цел да не се озове още веднъж в болничната стая. Интересът към него сега е голям, по тази причина и хонорара му е станал грамаден - твърди се, че той прибира по 15 бона за всяка своя изява, като приказваме за най-малко по три участия на седмица.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР