Азис има своя сянка – едър мъжага, който е плътно

...
Азис има своя сянка – едър мъжага, който е плътно
Коментари Харесай

Азис с охрана на пазар

Азис има своя сянка – наедрял юначага, който е компактно до него и го следва на всички места, видя HotArena.

Костинбродският славей върви даже и на пазар с защита и мускулестият мачо го следва на всички места по петите. Изпълнителят бе на пазар в столичен магазин за детски играчки, като си потегли от комерсиалния център единствено с минерална вода и 2-3 дреболии, видяха папараците на „ Уикенд”.

Кралят на фолка бе спортно облечен, целия в черно, с шапка с козирка и слънчеви очила. Охранителят му вървеше по петите му, преметнал чанта „ диагоналка” и с неспретнат спортен екип. Пазвантът стоеше на известно разстояние от клиента си, само че го държеше под око.

Ромът има доста почитатели, само че и не по-малко зложелатели, заради което се обкръжил защита, който играе ролята и на водач. Двамата бързо обиколиха двата етажа на детския магазин и се насочиха непосредствено към касите. Телохранителят на Азис се редеше на опашка на касата на хипермаркета, а звездата говореше по телефона с допустимо най-тихия глас.

Азис се стремеше да не се набива на очи, само че съвсем всички го разпознаха. Любопитен факт е, че телохранителят му не беше доста по-едър от самия реализатор, който обича да се усеща като същинска международна звезда. Фолк идолът дава към 2 бона заплата на гарда, който влизал в ролята и на водач. Двамата постоянно са дружно, без значение дали Азис отива на присъединяване, шопинг или пък е излязъл просто на кафе.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР