Азис е възхитен от имитацията на Славин Славчев по време

...
Азис е възхитен от имитацията на Славин Славчев по време
Коментари Харесай

Азис във възторг от Славин Славчев

Азис е очарован от имитацията на Славин Славчев по време на шоуто " Като две капки вода " , разбра HotArena .

Спечелилият " Х фактор " преди няколко години артист се превъплъти в облика на ромския славей по време на предаването в понеделник. Според краля на попфолка у нас Славин се показва извънредно добре.

" Браво на Славин! Едно отлично показване и вълшебно осъществяване ", написа Азис в обществената мрежа.

Костинбродският реализатор е на мнение, че Славин го имитира едно към едно и превъплъщението му се получава . Азис се кефи ужасно доста и на гримьорите и техните помощници по какъв начин съумяват да издокарат облика му.

" Харесаха ми и подплънките, които допълниха цялостната, мускулеста визия ", радва се изпълнителят на редица шлагери, който прави всичко по силите си, с цел да наподобява крепък като бик.

Кралят на попфолка у нас малко съжалява, че Славин не му се обажда, с цел да му изиска истинските облекла от клипа на песента, която изпя.  " С наслаждение щях да ти дам истинските костюми от клипа. Трябваше да се обадиш ", прибавя Азис.

Ромският славей е огромен почитател на " Капките " и с неспокойствие следи развиването на предаването. Той взе участие в риалити предаването през 2015 година. Тогава Азис приключи на второ място, като бе изпреварен единствено от имитатора на Бойко Борисов - Ненчо Балабанов.

Ромският славей е един от най-запомнящите се облици в " Капките ". Превъплъщенията му като Слави Трифонов и Лили Иванова са считани за най-хубавите фалшификати до момента във формата, предават от България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР