Азиатските производители на смартфони продължават да бъдат доста убедителни в

...
Азиатските производители на смартфони продължават да бъдат доста убедителни в
Коментари Харесай

Asus ZenFone 6 идва с механизирана камера и флагмански екстри

Азиатските производители на смарт телефони не престават да бъдат много безапелационни в нововъведенията и метода си към потребителите, които все по-често отхвърлят да заплащат умопомрачителни суми за нов телефон.

Новият Asus ZenFone 6 е характерен образец за това, че през 2019 година можем да се сдобием с телефон, притежаващ флагмански екстри и характерности, плащайки двойно по-малко, в сравнение с костват новите iPhone модели да вземем за пример.
 Снимка 423822

ZenFone 6 е със страховит 6.4-инчов LCD екран, който е с по-малки рамки, даже от тези на Samsung Galaxy S10.

Както можем да забележим от фотосите, лицето на телефона е лишено от селфи камера, само че това не значи, че няма такава.

Тайванският производител е подходил много новаторско и е основал механизиран камерен модул, който се появява от гърба на телефона и разрешава да употребяваме основната камера за селфита.
 Снимка 423823

Самата тя е с 48 мегапиксела и е съпроводена от датчик с необятен ъгъл на снимане от 13 мегапиксела. От Asus дават обещание, че механизираният модул може да издържи на към 100 000 отваряния и затваряния.

Телефонът поддържа 4К видео снимане при 60fps и може да снима Full HD видео в занимателен каданс при 240fps и 120fps. Видео фрагментите печелят от цифрова стабилизация, осигуряваща минимално вибриране на изображенията.
 Снимка 423826

ZenFone 6 е оборудван с хай-енд процесора Snapdragon 855 и може да бъде закупен във разновидности с 6GB RAM и 8GB RAM. Една от най-атрактивните му черти обаче е батерията с потенциал от цели 5000mAh, която е съпроводена от 18-ватово зарядно за бързо зареждане.

Моделът с по-малко RAM ще коства 499 евро , а по-мощният - 559 евро , като и двата се чака да се появят в Европа към края на месеца.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР