Азербайджан обвини Армения в извършването на военно престъпление. Пред Посолството

...
Азербайджан обвини Армения в извършването на военно престъпление. Пред Посолството
Коментари Харесай

Азербайджан обвини Армения във военно престъпление

Азербайджан упрекна Армения в осъществяването на военно закононарушение. Пред Посолството на Република Азербайджан е квалифициран възпоменателен ъгъл за почтените хора, изгубили живота си.

На 11 и 17 октомври 2020 година Гянджа, вторият по величина град в Азербайджан, е нападнат от въоръжените сили на Армения с балистични ракети. В резултат на това военно закононарушение и закононарушение
против човечеството, осъществени от арменската страна, са убити 23 цивилни, в това число деца, а 79 са тежко ранени, оповестиха от Посолството на Азербайджан.

В резултат на безразборните набези на въоръжените сили на Армения има доста разрушени къщи, а издирването на 2 дребни деца от едно и също семейство към момента продължава. Пред Посолството на Република Азербайджан в Република България е квалифициран възпоменателен ъгъл за почтените хора, изгубили живота си вследствие на това грубо нахлуване. Тези, които желаят да почетат паметта на жертвите, могат да посетят възпоменателния ъгъл и да покажат поддръжката си за пътя на истината.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР