Азар: Модрич заслужава Златната топкаБелгийският атакуващ полузащитник на Челси Еден

...
Азар: Модрич заслужава Златната топкаБелгийският атакуващ полузащитник на Челси Еден
Коментари Харесай

Азар: Модрич заслужава Златната топка

Азар: Модрич заслужава Златната топка
Белгийският атакуващ полузащитник на Челси Еден Азар е на мнение, че плеймейкърът на Реал Мадрид Лука Модрич заслужава да завоюва Златната топка. Хърватинът изведе с капитанската лента националния тим до исторически край на миналото Световно състезание в Русия, където отборът загуби от Франция с 4:2.

33-годишният национал към този момент завоюва премиите на УЕФА и ФИФА за най-хубав футболист през сезона и е измежду любимците за наградата на Франс Футбол. През последните 10 години непроменяемо спечелили в класацията стават Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

,,Не считам, че ще печеля Златната топка, мисля, че Модрич я заслужава “, стартира Азар.,,Има трима или четири играчи в битката. Освен Меси и Роналдо, това е Рафаел Варан, той завоюва доста на клубно и национално равнище. Но и аз мога да побеждавам с наградата, дано не се заблуждаваме. Все отново, мнението ми е, че Модрич ще я завоюва. Това ще бъде премия за неговите старания във финала на Шампионската лига и този на Мондиала в Русия “, приключи белгиецът.

Церемонията по връчване на премията за най-хубав футболист на Франс Футбол ще се организира на 3 декември в Париж. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР