"Аз знаех как е била натрупана тази колекция и не

...
"Аз знаех как е била натрупана тази колекция и не
Коментари Харесай

Божков да разкаже и за срещите си с Орешарски и Станишев, настоява проф. Близнашки

"Аз знаех по какъв начин е била насъбрана тази сбирка и не съм имал подозрения. " Това сподели преподавателят по конституционно право и някогашен длъжностен министър председател проф. Георги Близнашки във връзка изложбата на антиките на обвинения предприемач Васил Божков в Европарламента през 2007 година

Според юриста това е било неприятно показване на страната ни пред Европейски Съюз.

"Но без значение от това ние се представихме в Европа със противоречивата частна сбирка ", възмути се Близнашки.

Той акцентира, че когато си обвинен, би трябвало да даваш показания, а не да публикуваш карикатури във Facebook и да разказваш небивалици. Бившият длъжностен министър председател счита, че в случай че Божков твърди за срещи с хора от държавното управление, то би трябвало да опише и за срещите си с Пламен Орешарски и Сергей Станишев.

"Васил Божков не е света вода ненапита. Този човек е вътре в игрите от доста, доста години насам ", посочи Близнашки пред Българска национална телевизия.

Той е безапелационен, че не би трябвало да се отдава чак такова огромно значение на обвинения предприемач.

"Тези хора би трябвало да дават показания, а не да дават изявленията и да ни занимават с Али Баба, те няма по какъв начин да завоюват борбата за доверието на хората. Тези хора би трябвало да свикнат, че не може да бъдат галеници ", уточни юристът.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР