Аз вярвам в общия ни успех на тези избори, за

...
Аз вярвам в общия ни успех на тези избори, за
Коментари Харесай

ДПС започна кампанията си от Дулово

" Аз имам вяра в общия ни триумф на тези избори, с цел да подсигуряваме сигурност и бъдеще на нашите деца в нашата Родина ", по този начин Мустафа Карадайъ даде старт на предизборната си акция на Движение за права и свободи от Дулово.

" Никой няма правото нито от Движение за права и свободи, нито отвън Движение за права и свободи в 21-ви век да подлага хората на боязън. Ние сме свободни и почтени хора и желаеме почтено да живеем в нашата Родина. Ние сме Движение за права и свободи. Ние сме борци за права и свободи. Истински свободен е оня, на който не му се постанова да се подчинява под боязън на някого ", разяснява Карадайъ.

" Дулово е носителя на смяната. Дулово ще донесе смяната и в Дулово и в страната. През 89-та Дулово беше от вярната страна на барикадата и донесе смяната в България. Докара демокрацията в България, върна нашето достолепие и горделивост в нашата Родина. Когато е било нужно да се поправяме, Дулово отново си е било на мястото ", изясни ръководителят на Движение за права и свободи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР