Аз вярвам в общия ни успех на тези избори, за

...
Аз вярвам в общия ни успех на тези избори, за
Коментари Харесай

Карадайъ вярва в успеха, за да се гарантира сигурност и бъдеще на децата в България

" Аз имам вяра в общия ни триумф на тези избори, за да подсигуряваме сигурност и бъдеще на нашите деца в нашата Родина ", по този начин Мустафа Карадайъ даде старт на предизборната си акция на Движение за права и свободи от Дулово.

" Никой няма правото нито от Движение за права и свободи, нито отвън Движение за права и свободи в 21-ви век да подлага хората на боязън . Ние сме свободни и почтени хора и желаеме почтено да живеем в нашата Родина. Ние сме Движение за права и свободи. Ние сме борци за права и свободи. Истински свободен е оня, на който не му се постанова да се подчинява под боязън на някого ", разяснява Карадайъ.

" Дулово е носителя на смяната. Дулово ще донесе смяната и в Дулово и в страната. През 89-та Дулово беше от вярната страна на барикадата и донесе смяната в България . Докара демокрацията в България , върна нашето достолепие и горделивост в нашата Родина. Когато е било нужно да се поправяме, Дулово отново си е било на мястото ", изясни ръководителят на Движение за права и свободи.

Мустафа Карадайъ сервира специфичните поздрави на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган .

" Движение за права и свободи е единствената партия, основана в годините на прехода и оживяла до ден-днешен и то в развиване. Връзката ни с вас е доста близка и нашите претенденти знаят, с изключение на какво да вършат, знаят, че би трябвало почитание, би трябвало добра дума, другарство и непосредственост до хората. Властта няма никакъв смисъл, в случай че не е в името на хората ", разяснява зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев при старта на предизборната акция на партията.
 Движение за права и свободи подготвени да се бият за конституционните права на хората
Движение за права и свободи подготвени да се бият за конституционните права на хората

Страната има потребност от стратегия за догонващо развиване, сподели Карадайъ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР